Bacinello – Ø42 cm

4.995 kr.

BACINELLO – Super lækkert håndvask, som er 100% designet og produceret i Italien. Materialet, mat hvid Cristalplant,  er en moderne videreudvikling af det kendte brand Corian. Cristalplant er ideelt til badeværelset da materialet er:

 • 100% massiv og gennemfarvet
 • UV-resistent, hvilket betyder at materialet ikke gulner med tiden.
 • Silkeblød overflade, der er let at vedligeholde
 • Skader kan let udbedres og kan som oftes pudes væk.

Det leveres inkl. bundventil, hvor toppen er mathvid som resten af vasken. (Obs – vasken har ikke overløb).

Specifikationer
 • 100% Italiensk design og produktion
 • Massiv og gennemfarvet mat hvid (Cristalplant)
 • Specifikationer: Ø42 x H:18 cm
-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

 1. Tilføj varer du ønsker
 2. Udfyld og afsend din ordre til os
 3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
 4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.