Cipr – 5 forskellige farver

599 kr.

Denne flise er egnet til både væg og gulv.

Klassiske farver og et format, som gør fliserne velegnet til at ligge i sildebensmønster – både på gulv og som vægflise. Fliserne har en lille variation i farve og størrelse fra flise til flise, og en let afrundet kant (ikke retskåret), hvorfor fugen bør være minimum 3 mm eller mere.

Alle fliserne er keramiske og kræver ikke særlig pleje. De tåler almindelige rengøringsprodukter og selvfølgelig også kalkfjerner.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Klasse 4
  • Flisetykkelse: 6 mm
  • Overflade: Blank
  • Normal leveringstid: ca 2-3 uger
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Størrelse

Vejl. pris

FarveSale

6,1 x 37 cm

799,- kr.

Aqua,Avorio,Cenere,Greige,Grigio 799 599,- kr.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser