Diverse side- og overskabe – 40 forskellige farver

2.995 kr.13.995 kr.

Eksklusivt italiensk badmøbel/vaskeskab, der passer super flot til vores nordiske stil og indretning. Møblet er 100% designet og produceret i Italien, og produceres efter ordre. Derfor kan du også selv vælge om:

 

Du kan vælge imellem over 40 forskellige farver i mat, højglans, eller indfarvet askfiner. Se farvekort i billedegalleriet. Der medfølger desuden anti-skridmåtter i begge skuffer.

OBS – Leveringstiden er 6 uger fra ordredato.

 

Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Overskab med 1 låge (B:35xH:70xD:20cm)
  • Højskab 2 låger (B:35xH:163xD:36cm)
  • Dobbelt højskab 4 låger (B:50xH:163xD:36cm)
  • Dobbelt højskab 4 låger (B:70xH:163xD:36cm)
-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Vælg skab

Overskab med 1 låge, Højskab 2 låger, Dobbelt højskab 4 låger bredde 50cm, Dobbelt højskab 4 låger bredde 70cm

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser