Eddy porcelænsvask – Ø45 cm

4.295 kr.6.295 kr.

EDDY – Super lækker håndvask, som er 100% designet og produceret i Italien. Materialet er porcelæn og du kan vælge om overfladen skal være mat eller blank. Med porcelæn får du altid en flot og rengøringsvenlig overflade.

Vasken leveres inkl. bundventil, hvor toppen matcher overfladen som resten af vasken. (Obs – vasken har ikke overløb).

 

Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Porcelæn i høj kvalitet
  • Bundventil medfølger (altid åben)
  • Specifikationer: Ø45 x H:13 cm
-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.