Eksklusiv Eg Plankegulv RUSTIK (Mat hvid lak) – 26 x 220 cm

489 kr.

Der forventes løbende prisstigninger det næste halve år, hvorfor priserne løbende vil blive korrigeret. Der tages forbehold for udsolgte varer pga. øget efterspørgsel på trægulv.

Plankegulv, slotsplank eller herregårdsplank – kært barn har mange navne. Men sikkert er, at du med dette gulv får ekstra bredde planker på hele 260mm i bredden og 2200mm i længden. Det giver et virkelig flot og eksklusivt look i enhver bolig.

Dette gulv har en sortering med fokus på det naturlige og rustikke look (CDE Mix), hvor forekomsten af knaster, sorte spartlinger og farvenuancer er en del af gulvets karakteristika. Dertil kommer at de affasede kanter fremhæver plankernes bredde. Og for at fuldende det eksklusive og unikke udseende, er alle plankerne børstet i overflade. Fordelen ved børstede overflader i forhold til glatte gulve, er, at børstningen bryder refleksioner og giver derved mindre genskær, samt at brugsridser generelt er mindre synlige.

Gulvet har uniclick system (fer og not), hvilket gør at gulvet monteres uden lim, og den lamelopbyggede kerne gør at gulvet er særdeles egnet til gulvvarme.

Plankerne har 4 mm slidlag, og er færdig behandlet med hvid mat lak, og derfor skal gulvet ikke efterbehandles efter nedlægningen – det skal blot nydes!

Bemærk at montagevejledning medfølger i pakkerne, og at det er særligt vigtigt at følge producentens anvisning om gulvets akklimatisering inden det monteres.

** Skaffevare – tages ej retur **

Leveringstid er normalt mellem 3-5 hverdage. Fast leveringsdage efter postnr i henholdt til nærmere info på endelig tilbud.

 

Specifikationer
 • Større knaster og revner er sort spartlet, hvilket giver det flottest resultat
 • Sortering: Rustik natur (CDE mix) 
 • Børstet overflade = mindre genskær og synlige brugsridser
 • Overflade: Hvid mat lak
 • Lamelopbygget kerne = velegnet til gulvvarme
 • Limfri montering med uniclik system
 • 4 mm slidlag
 • Mål: L2200 x B260 x H15 mm
 • 3,43 m2 pr kasse (5 hele planker heraf en todelt plank til start/slut)
-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

 1. Tilføj varer du ønsker
 2. Udfyld og afsend din ordre til os
 3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
 4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser