Epoxyrens Litonet

130 kr.179 kr.

LITONET GEL EVO / LITONET EVO

Flydende rengøringsmidler til fjernelse af epoxyfuge rester fra alle typer keramiske og porcelænsfliser, mosaikker og natursten. Renser også effektivt snavs i dybden.

LITONET PRO

Flydende højviskositetsrengøringsmiddel til fjernelse af glorier og konsoliderede epoxymørtelrester fra alle typer keramik, porcelæn og mosaikfliser. Ideel til fjernelse af graffiti, spraymaling og blæk. Nedbryder silikone caulk-rester.

Litonet gel: Epoxyrens: Bruges primært til lodrette flader

Litonet EVO: Epoxyrens: Bruges primært vandrette flader

Litonet PRO: Bruges til at fjerne epoxyslør, der ikke er fjernet i rette tid

-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Vælg Epoxyrens

LITONET GEL EVO (Bruges primært til lodrette flader), LITONET EVO (Bruges primært til vandrette flader), LITONET PRO (Bruges til at fjerne epoxyslør)

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.