Epoxyrens Litonet

130 kr.179 kr.

LITONET GEL EVO / LITONET EVO

Flydende rengøringsmidler til fjernelse af epoxyfuge rester fra alle typer keramiske og porcelænsfliser, mosaikker og natursten. Renser også effektivt snavs i dybden.

LITONET PRO

Flydende højviskositetsrengøringsmiddel til fjernelse af glorier og konsoliderede epoxymørtelrester fra alle typer keramik, porcelæn og mosaikfliser. Ideel til fjernelse af graffiti, spraymaling og blæk. Nedbryder silikone caulk-rester.

Litonet gel: Epoxyrens: Bruges primært til lodrette flader

Litonet EVO: Epoxyrens: Bruges primært vandrette flader

Litonet PRO: Bruges til at fjerne epoxyslør, der ikke er fjernet i rette tid

-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Vælg Epoxyrens

LITONET GEL EVO (Bruges primært til lodrette flader), LITONET EVO (Bruges primært til vandrette flader), LITONET PRO (Bruges til at fjerne epoxyslør)

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser