Besøg vores showroom på Gåseagervej 14, Baggården, 8250 Egå – Vi glæder os til at se dig!

Kontakt Aarhus Bad & Fliser

Hos Århus Bad & Fliser på Gåseagervej 14 i baggården, i Egå (Århus) finder du inspiration til alt inden for badeværelser og fliser.

Vores erfarne medarbejdere er klar til at give råd og vejledning, hvad enten du handler engros, som håndværker eller privatkunde.

Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvilket har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører. Dette betyder at vi f.eks. selv forhandler og importerer fliser, trægulve, havefliser og eksklusive badmøbler, hvilket i sidste ende sikrer dig de bedste produkter og priser.

Ændrede adgangsbetingelser og åbningstider:

For at kunne tilgodese så mange som muligt, bedes I respekterer at vi ikke lukker mere end 2 voksne ind fra samme famille eller gruppe, samt at der vil være afsat ca. 30 minutter til hver besøg. Vores gangarealer i udstillingen er smalle, hvorfor antal besøgende på samme tid er begrænset til:

Hold 1: 2 voksne / ingen børn under 18år
Hold 2: 2 voksne / ingen børn under 18år

Grundet nedsat bemanding er telefonen pt lukket, men vi kan alle dage træffes på e-mail, hvor vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og her har du forsat har mulighed for at bestille varer, aftale levering/afhentning af ordrer, samt få stillet fliseprøver frem foran butikken.

 

Åbningstider

Mandag:                Lukket
Tirsdag: Kl. 10:00 – 17:30
Onsdag: Kl. 10:00 – 17:30
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10:00 – 17:30
Lørdag:
 
Kl. 10:00 – 14:00

 


Ferielukket

I uge 31 er åbningstiderne ændret. Se info på forsiden