Kontakt - Aarhus Bad & Fliser
Besøg vores showroom på Gåseagervej 14, Baggården, 8250 Egå – Vi glæder os til at se dig!

Kontakt Aarhus Bad & Fliser

Hos Århus Bad & Fliser på Gåseagervej 14 i baggården, i Egå (Århus) finder du inspiration til alt inden for badeværelser og fliser.

Vores erfarne medarbejdere er klar til at give råd og vejledning, hvad enten du handler engros, som håndværker eller privatkunde.

Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvilket har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører. Dette betyder at vi f.eks. selv forhandler og importerer fliser, trægulve, havefliser og eksklusive badmøbler, hvilket i sidste ende sikrer dig de bedste produkter og priser.


Ændrede åbningstider 1. kvartal 2021
Vores showroom er lukket til og med d.8. marts pga. Covid-19. Du er velkommen til at kontakte os på info@aarhusbadogfliser.dk og telefon, hvor du forsat har mulighed for at bestille varer, aftale levering/afhentning af betalte ordrer, samt få stillet fliseprøver frem foran butikken. Grundet nedsat bemanding er telefonen åben tirsdag, onsdag og fredag fra kl.12:00-17:30, samt lørdag fra kl. 10-14:00. Vi kan alle dage træffes på e-mail, hvor vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Fra d. 9.marts kan du besøge os igen efter tidsbestilling. Hvis du ønsker at aftale et møde, skal du sende os en e-mail med dine fuldekontaktoplysning, samt ønske om dato og tidspunkt, hvorefter vi vender retur.

Åbningstider

Mandag:                Lukket
Tirsdag: Kl. 10:00 – 17:30
Onsdag: Kl. 10:00 – 17:30
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10:00 – 17:30
Lørdag:
 
Kl. 10:00 – 14:00

 


Ferielukket

Ingen planlagt ferie pt 😉