Lissabon – 8 forskellige farver 7,2 x 29 cm

698 kr.

Utrolig flot fliseserie i 8 spændende farver og i et format, som gør serien egnet til at blive monteret i sildebensmønster.

Fliserne er det man kalder extruded / full body, hvilket betyder at flisen har samme farve hele vejen igennem og samtidig er enorm sildstærk. Overfladen er hverken mat eller blank, hvilken gør flisen egnet til alle rum i boligen – både som gulv og vægflise.

Fliserne kræver ikke særlig pleje, og tåler alt rengøring og kalkfjerner.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Arkitektserie i topklasse
  • Retskåret kant
  • Full body, Klasse 5, frostsikker
  • Flisetykkelse: 8 mm
  • Overflade: R10
  • Normal leveringstid: typisk 2-3 uger fra ordre
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Størrelse 7,2 × 29 cm

Størrelse

Vejl. pris

FarveSale

7,2 x 29 cm

698,- kr.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser