MURANO Betulla – 2 størrelser

695 kr.

På lager til hurtig levering / afhentning

– En lille times kørsel nord fra Venedig, ligger en lille familieejet fabrik, som igennem generationer har specialiseret sig i at designe smukke og unikke terracotta-fliser med fantastiske glasurer.

Bemærk at fliserne er 100% håndlavede og kan derfor varierer i udseende, størrelse og tykkelse. Afslået skår og krakeleret glasur er en naturlig del af produktets udseende og karakteristika, grundet den håndlavet produktionsmetode. Således disse forskelligheder ikke reklamationsberettiget.

Vi anbefalet fliserne monteres med min. 3 mm fugebredde.

 

Specifikationer
  • Tykkelse: ca. 10 mm
  • 100% designet og håndlavet i Italien
  • Anbefalet brug: Kun som vægflise
  • Kan kun købes hos Aarhus bad og fliser
  • Lagervarer / restparti (mellemsalg forbehold)

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.