Natural naturstenslook serie – Gulv og vægflise

Med Natural serien trækker du naturen ind i hjemmet. Med sit autentiske naturstenslook, der passer perfekt ind i den nordiske stil, får du et utrolig flot udtryk, der varierer fra flise til flise – nøjagtig som ægte natursten. Vælg mellem seriens 6 farver, der hver især omfavner den gode stemning i rummet.

Du kan vælge flisen i 4 forskellige størrelser. På den måde kan du finde frem til det, der matcher din indretning bedst. Mineral fliserne er keramiske, hvilket betyder at du kan få alle de æstetiske fordele ved natursten og alle de praktiske ved keramik. De er nemlig lette at vedligeholde og kræver ikke særlig pleje. Du kan derfor let bruge alt rengøring og kalkfjerner på dem uden bekymring.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Retskåret kant
  • Tykkelse: 9 mm
  • Overflade: R10 (med undtagelse af 20 x 20 cm, der er R11)
  • Normal leveringstid: 3-4 uger fra ordre
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.