Rammespejl i højde 70 cm – Flere størrelser i bredde

2.295 kr.6.849 kr.

Flotte italienske spejle i lækker finish. Spejlene er selvfølgelig egnet til badeværelset, men vil også være elegante i entreen eller soveværelset.

Du kan vælge i mellem to højder (70 og 90 cm) og 7 forskellige længder, samt 4 forskellig materialer: pulverlakeret ramme i enten hvid eller sort, og ramme i enten natur eller røget eg.

 

Specifikationer:
  • 100% Made in Italy
  • Pulverlakeret ramme eller eg finer
  • Leveringstid: Hvis ej på lager = Ca. 6 uger fra ordre
-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Spejl ramme

Hvid pulverlakeret, Natur eg, Sort pulverlakeret

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser