Rocco 45 cm eller 55 cm – 40 forskellige farver

13.995 kr.14.995 kr.

Super lækkert italiensk badmøbel/vaskeskab, der giver karakter til selv det mindste badeværelse eller gæstetoilet. Møblet er 100% designet og produceret i Italien, og produceres efter ordre. Derfor kan du også selv vælge om:

 • Corian-vasken skal være med eller uden hanehul
 • Om lågen skal være hængslet i højre eller venstre side
 • Hvilken farve skal møblet have

Du kan vælge imellem over 40 forskellige farver i mat, højglans, eller indfarvet askfiner. Og prisen er den samme lige meget hvilken farve og overflade du vælger. Se farvekort i billedegalleriet.

Bemærk at vasken er 12 mm mat hvid corian med afrundet indvendige hjørner – det er super praktisk af rengøre! Er du uheldig og laver en ridse eller misfarvning, kan du pudse overfladen hvid igen – den er nemlig gennemfarvet mat hvid. Og så tåler den i øvrigt kalkfjerner og daglige rengøringsmidler.

OBS – Leveringstiden er 6 uger fra ordredato.

 

Specifikationer
 • 100% Italiensk design og produktion
 • Møblet er fuldt samlet ved levering (bordplade med vask separat)
 • Mål på vaskeskab: B:45 x H:63 x D:36cm
 • Mål på vaskeskab: B:55 x H:63 x D:36cm
 • Armatur, bundventil og afløbssæt medfølger ikke.
-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

 1. Tilføj varer du ønsker
 2. Udfyld og afsend din ordre til os
 3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
 4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Hanehul

MED hanehul, UDEN hanehul

Hængsel

Venstre, Højre

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser