LAP spejl med diskret facetkant – Flere størrelser

4.995 kr.7.495 kr.

Skab et smukt og tidløst udtryk i dit hjem med de runde LAP spejl. LAP spejlet i italiensk design giver en smuk detalje til hjemmet, specielt med sin 10mm facetkant og skjult beslag. Det kan bruges i hele hjemmet, men vil gøre sig specielt godt på badeværelset, i entreen eller i soveværelset.

Du kan vælge det runde spejl i 3 størrelser – 60 cm, 80 cm og 100 cm.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Made in Italy
  • 10 mm facetkant
  • Leveringstid: Hvis ej på lager = ca. 6 uger fra ordre
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Diameter

40 cm, 60 cm, 80 cm, 100 cm

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.