Spejle med LED Backlight – Flere størrelser

3.995 kr.7.995 kr.

Eksklusivt italiensk spejl med integreret LED-stemningsbelysning hele vejen rundt om spejlet. Bemærk iøvrigt den flotte detalje med lyskilden, der er diskret gemt bag en satineret ramme – hos mange andre producenter, er lysdioderne synlige og skarpe for øjnene.

Spejlet fås i 3 højder (35, 70 og 90 cm) og mange forskellige bredder. Spejlet kan monteres vertikalt eller horisontalt, og du kan lege endnu mere med udtrykket, hvis du kombinerer forskellige størrelser (se billedegalleriet til inspiration).

Spejlet er IP44 godkendt og der medfølger ophængningsbeslag.

 

Specifikationer:
  • 100% Made in Italy
  • Integreret LED belysning 
  • Kan monteres vertikalt og horisontalt
  • IP44 godkendt 
  • Leveringstid: hvis ej på lager ca. 6 uger fra ordre
-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Højde

35 cm, 70 cm, 90 cm

Bredde

60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm, 135 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm, 180 cm

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.