Spejle med LED Backlight – Flere størrelser

3.995 kr.7.995 kr.

Eksklusivt italiensk spejl med integreret LED-stemningsbelysning hele vejen rundt om spejlet. Bemærk iøvrigt den flotte detalje med lyskilden, der er diskret gemt bag en satineret ramme – hos mange andre producenter, er lysdioderne synlige og skarpe for øjnene.

Spejlet fås i 3 højder (35, 70 og 90 cm) og mange forskellige bredder. Spejlet kan monteres vertikalt eller horisontalt, og du kan lege endnu mere med udtrykket, hvis du kombinerer forskellige størrelser (se billedegalleriet til inspiration).

Spejlet er IP44 godkendt og der medfølger ophængningsbeslag.

 

Specifikationer:
  • 100% Made in Italy
  • Integreret LED belysning 
  • Kan monteres vertikalt og horisontalt
  • IP44 godkendt 
  • Leveringstid: hvis ej på lager ca. 6 uger fra ordre
-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Højde

35cm, 70cm, 90cm

Bredde

100cm, 120cm, 135cm, 140cm, 150cm, 160cm, 180cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser