Firkantet spejl

Leder du efter et dejligt, firkantet spejl til et eller flere rum? Firkantede spejle kan bruges på mange forskellige måder, og uanset om du søger et stort, majestætisk spejl, eller om du overvejer en spejlvæg med flere spejle ved siden af hinanden, så har vi de firkantede spejle, du måtte have brug for. Hos Aarhus Bad & Fliser tilbyder vi firkantede spejle med forskellige muligheder for LED-belysning i masser af størrelser. Skulle du være interesseret i at se dit nye firkantede spejl, før du bestiller det, så kan du opleve alle vores spejle i vores showroom i Egå.
OUTLET
-55%
Original price was: 5.395 kr..Current price is: 2.425 kr..
OUTLET
-55%
Original price was: 5.395 kr..Current price is: 2.425 kr..
PÅ LAGER
2.695 kr.4.895 kr.

Et enkelt spejl med masser af muligheder

Er du på udkig efter et spejl, der både giver en stor, flot spejlflade, og som samtidig er tilpas subtilt og passer ind i enhver indretningsstil? Med et firkantet spejl får du et spejl, som både giver masser af lys og luft uden at stjæle for meget fokus fra indretningsstilen.

En både flot og fornuftig løsning

Med et firkantet spejl kan du både vælge at have et enkelt, stort spejl hængende eller flere ved siden af hinanden for at danne en spejlvæg. Valget mellem de to er naturligvis en smagssag, men i begge tilfælde giver de firkantede spejle både en større rumfølelse og bedre lysfordeling. Uanset om du ønsker at få små eller smalle rum til at virke mere rummelige, eller om du blot foretrækker en let og luftig indretning i dine større rum, så er firkantede spejle altid en både flot og fornuftig løsning.

Firkantede spejle med LED-belysning

Ønsker du et spejl med LED-belysning? I så fald tilbyder vi både firkantede spejle med LED-baggrundsbelysning og LED i top og bund. Spejle med LED giver flere fordele, såsom:

  • Moderne og sofistikeret lys
  • Større energieffektivitet end ved andre lyskilder
  • Bedre holdbarhed end glødepærer og halogenlamper

5 fantastiske fordele ved et firkantet spejl

  1. Enkelt og alsidigt design: Firkantede spejle har en enkel og klassisk form, der passer godt ind i de fleste indretningstemaer og stilarter. Med deres rene linjer og symmetri er firkantede spejle alsidige og nemme at integrere i forskellige rum.
  2. Forstørret rumfølelse: Firkantede spejle påvirker fornemmelsen for rummets størrelse ved at give en forstørret rumfølelse – særligt i mindre eller aflange rum.
  3. Lysfordeling: Firkantede spejle bidrager til lysfordelingen, da de genspejler alt lys, der rammer overfladen. Dette er særligt gavnligt i rum med begrænsede lyskilder.
  4. Flere opstillingsmuligheder: Firkantede spejle kan hænges vandret eller lodret, enkeltstående eller som del af en større spejlvæg.
  5. Flere kan bruge spejlet samtidig: Med et firkantet spejl kan du enten få et stort spejl eller flere spejle ved siden af hinanden, hvilket lader flere personer bruge spejlet samtidig.

Find dit firkantede spejl her

Hos Aarhus Bad & Fliser kan vi hjælpe dig med at få det helt rette firkantede spejl med LED-belysning. Har du spørgsmål angående firkantede spejle eller andre af vores produkter, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail info@aarhusbadogfliser.dk eller telefon +45 7199 3199.