Dekoration spartelmasse og epoxyfuger

Hos Århus Bad & Fliser finder du et nøje udvalg af flotte produkter til dit badeværelse. Vi finder vores inspiration på bad- og boligmesser i udlandet, og synes det er spændende at at vise vores kunder et udvalg, der adskiller sig fra andre bad- og fliseforhandlere. Vi importerer varerne direkte fra fabrikkerne (primært fra Italien), og således er der ikke nogen fordyrende mellemled – kun lækker kvalitet til fornuftige priser.

Litokol Starlike EVO Epoxyfuge / Mange forskellige farver

Spartelmasse med metal effekt / 4 farver

Spartelmasse i 2000 forskellige farver!

Fugemasse – Epoxyfuger

Epoxyfuger: På denne side kan du finde information om Litokol Starlike – en epoxybaseret fugemasse, hvor vi er lagerførende i de fleste farver. Hvis du bruger epoxyfuge til dit næste fliseprojekt, så får du en flot fuge der er lukket i overfladen og som nem at rengøre.

Dekoration spartelmasse

Dekoration spartelmasse: Du kan også skabe personlige og unikke rum med den italienske spartelmasse Spazio, hvor du kan vælge imellem 4 farver med metaleffekt (Spazio Metallo) eller iblandt flere tusinde farver (Spazio farver).
På grund af produktets mange farvemuligheder er vi ikke lagerførende, men skaffer varen hjem fra ordre til ordre. Leveringstiden er typisk 12-14 dage.

Husk at vi selvfølgelig gerne leverer dekoration spartelmasse og epoxyfuger til København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Silkeborg og Vejle m.v – ja faktisk i hele landet!

Forespørgsels liste0
Der er ingen produkter i forespørgsels listen
Kig efter flere produkter