Underlag til trægulve

Underlag til trægulve i meget høj kvalitet:

– et trægulv skal ikke blot være flot at kigge på – det skal også være behageligt at lytte til:

Vi forhandler kun de absolutte bedste underlag til trægulve, da vi mener at både vores kunder og trægulve fortjener det bedste. Der findes helt sikkert billigere underlag på markedet, men som ved meget andet, hænger prisen og kvalitet sammen.
Med vores underlag til trægulve får du et underlag, der er egnet til gulvvarme, lydisolerende op til 19 dB, og særligt vigtigt; en trinlyd- og rumklagsdæmpning på op til 30%.

Nedenfor finder du underlag til nye trægulve, hvor eften det skal monteres på betonunderlag (vælg underlag med dampspærre), eller om gulvet skal monteres på en trækonstruktion (Vælg underlag uden dampspærre).

Husk at vi selvfølgelig gerne leverer underlag til trægulve til: Aarhus/Østjylland, København/Sjælland, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Silkeborg, Århus og Vejle – ja faktisk i hele landet!

  • Underlag uden dampspærre

    209 kr. Inkl. moms
  • Underlag med dampspærre

    239 kr. Inkl. moms
  • Alu tape til underlag med dampspærre

    19 kr. Inkl. moms

Husk at vi selvfølgelig gerne leverer plankegulve til Aarhus/Østjylland, København/Sjælland, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Silkeborg, Århus og Vejle – ja faktisk i hele landet!

OBS  – Der forventes løbende prisstigninger det næste halve år, hvorfor priserne løbende vil blive korrigeret. Nedenstående priser er gældende i 30 dage fra tilbud er afgivet skriftligt – levering skal herefter ske inden for max 4 måneder.

Forespørgsels liste0
Der er ingen produkter i forespørgsels listen
Kig efter flere produkter