Keramiske havefliser

2cm Keramiske havefliser til terrasser, altaner, tagterrasser, orangerier…

3cm Keramiske fliser til indkørsler…

Keramiske havefliser? Italienerne har gjort det i mange år, og nu er vi i Norden også ved at se fidusen ved det. De hårdbrændte ”porcellanato” fliser er ekstrem stærke og har samme gode egenskaber, som vi allerede kender fra keramiske fliser til boligen – blot endnu mere optimeret i forhold til de påvirkninger fliserne udsættes for udendørs.

Havefliser / Italiensk design / havedesign

Fugesand til keramiske havefliser / havedesign

Klik og se det nyeste katalog med keramiske havefliser fra Aarhus ba

Keramiske havefliser har en tykkelse på 2 cm og er frostsikker, formstabil, ridsefast og så har de en minimal fugtoptagelse. De skal ikke behandles/imprægneres, hvilket sikrer, at du kan anvende vores udendørs fliser hvor som helst, uden at fliserne tager synlige forandringer til forskel fra f.eks. betonfliser og natursten.

NYHED – nu kan du få 3 cm tykke keramiske fliser der er ekstra stærke og derfor kan anvendes til indkørsel ved blot at lægge dem i stabilgrus og sand.

Keramiske havefliser produceres i et utal af forskellige formater og farver, og teknologien har forbedret produktionen så meget, at fliserne ligner ”den ægte vare” hvor der en uendelig variation fra flise til flise – nøjagtig som der er i naturen.

De keramiske havefliser kan lægges på forskellige måder; direkte på sand, stenmel, grus eller græs.

Husk vi kan levere dine nye keramiske havefliser til Århus, København, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Horsens, Vejle – ja faktisk i hele landet!

Forespørgsels liste0
Der er ingen produkter i forespørgsels listen
Kig efter flere produkter