Eksklusiv Eg Plankegulv NATUR (Hvid mat lak) – 26 x 220 cm

569 kr. Inkl. moms

Alle priser er inkl moms.

Der forventes løbende prisstigninger det næste halve år, hvorfor priserne løbende vil blive korrigeret. Der tages forbehold for udsolgte varer pga. øget efterspørgsel på trægulv.

Plankegulv, slotsplank eller herregårdsplank – kært barn har mange navne. Men sikkert er, at du med dette gulv får ekstra bredde planker på hele 260mm i bredden og 2200mm i længden. Det giver et virkelig flot og eksklusivt look i enhver bolig.

Dette gulv har en sortering med fokus på det naturlige og rene look  (ABC Mix), hvor forekomsten af mindre knaster, sorte spartlinger og farvenuancer er mindre fremtrædende. Ønsker du endnu mere variation og knaster, skal du have en CDE-sortering.
De affasede kanter fremhæver plankernes bredde og for at fuldende det eksklusive og unikke udseende, er alle plankerne børstet i overflade. Fordelen ved børstede overflader i forhold til glatte gulve, er, at børstningen bryder refleksioner og giver derved mindre genskær, samt at brugsridser generelt er mindre synlige.

Gulvet har uniclick system (fer og not), hvilket gør at gulvet monteres uden lim, og den lamelopbyggede kerne gør at gulvet er særdeles egnet til gulvvarme.

Plankerne har 4 mm slidlag, og er færdig behandlet med hvid mat lak, og derfor skal gulvet ikke efterbehandles efter nedlægningen – det skal blot nydes!

Bemærk at montagevejledning medfølger i pakkerne, og at det er særligt vigtigt at følge producentens anvisning om gulvets akklimatisering inden det monteres.

** Skaffevare – tages ej retur **

Leveringstid er normalt mellem 3-5 hverdage. Fast leveringsdage efter postnr i henholdt til nærmere info på endelig tilbud.

 

Specifikationer
  • Sortering: Natur med færre og mindre knaster (ABC mix) 
  • Børstet overflade = mindre genskær og synlige brugsridser
  • Overflade: Hvid mat lak
  • Lamelopbygget kerne = velegnet til gulvvarme
  • Limfri montering med uniclik system
  • 4 mm slidlag
  • Mål: L2200 x B260 x H15 mm
  • 3,43 m2 pr kasse (5 hele planker heraf en todelt plank til start/slut)
-
+

Husk spild – gennemsnitlig anslået Ca. 5-7%

Hvad sker der når jeg laver en forespørgsel?

Dette er ikke en webshop, hvorfor du heller ikke køber noget 😉 Istedet sender du os en forespørgsel med de produkter, der har din interesse, hvorefter vi vender retur med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Guide til forespørgsel:
1. Tilføj varer til forespøgsel
2. Udfyld og afsend din forespørgsel
3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Forespørgsels liste0
Der er ingen produkter i forespørgsels listen
Kig efter flere produkter