Spazio Chiaroscuro – tusindvis af farver

149 kr.849 kr. Inkl. moms

Alle priser er inkl moms.

Super flot spartelmasse med strøg og changerende farvespil. Spazio Chiaroscuro er et enkeltkomponent dekorationssystem designet til væg, hvilket betyder at det kommer færdigt blandet i en spand á 1,5 kg. Produktet kan kun anvendes på vægge, og er ikke eget til gulv og brusenicher.Spazio Chiaroscuro har en udtryksfuld og elegant mat overflade finish, der er præget strøg- og skyggeeffekter. Effekterne kan enten fremhæves eller tones ned afhængigt af intensiteten og bredden af strøgene med spartelbrættet. Og det mest fantastiske er, at du kan vælge alle farverne i NCS-skalaen og du har således flere tusinde farver at vælge imellem.

Er der risiko for at overfladen udsættes for vandstænk eller skal den kunne aftørres, så skal væggen have en beskyttende topcoating i enten en mat finish, satin finish eller glossy finish. OBS – topcoatingen ændre grundfarven. (Spazio Chiaroscuro er ikke godkendt til anvendelse i brusenicher, men kan selvfølgelig bruges på badeværelsets øvrige vægge).

Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Let at arbejde med
  • 1,5 kg spartelmasse rækker til 6 m2 (inklusiv 2 lag)
-
+
Hvad sker der når jeg laver en forespørgsel?

Dette er ikke en webshop, hvorfor du heller ikke køber noget 😉 Istedet sender du os en forespørgsel med de produkter, der har din interesse, hvorefter vi vender retur med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Guide til forespørgsel:
1. Tilføj varer til forespøgsel
2. Udfyld og afsend din forespørgsel
3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Forespørgsels liste0
Der er ingen produkter i forespørgsels listen
Kig efter flere produkter