Spazio Metallo Nero (Antracit)

149 kr.849 kr. Inkl. moms

Alle priser er inkl moms.

Super flot spartelmasse med metaleffekt. SpazioMetallo er et enkeltkomponent dekorationssystem designet til væg, hvilket betyder at det kommer færdigt blandet i en spand á 1,5 kg. Produktet kan kun anvendes på vægge, og er ikke eget til gulv og brusenicher.SpazioMetallo har en udtryksfuld og elegant mat metallisk finish, der er præget af lys og skyggeeffekter. Effekterne kan enten fremhæves eller tones ned afhængigt af intensiteten og bredden af strøgene med spartelbrættet. Den changerende metal-effekt ændres kontinuerligt afhængigt af lysets vinkel takket være overfladenes metalliske refleksioner.

Er der risiko for at overfladen udsættes for vandstænk eller skal den kunne aftørres, så skal væggen have en beskyttende topcoating i enten en mat finish, satin finish eller glossy finish. (Produktet er ikke godkendt til anvendelse i brusenicher, men kan selvfølgelig bruges på badeværelsets øvrige vægge).

Alle priser er vejledende – kontakt os gerne og få et konkret tilbud på materialer til dit projekt.

Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Let at arbejde med
  • 1,5 kg spartelmasse rækker til ca 6 m2 (inklusiv 2 lag på væg uden struktur)
  • Leveringstid: ca 2 uger
-
+
Hvad sker der når jeg laver en forespørgsel?

Dette er ikke en webshop, hvorfor du heller ikke køber noget 😉 Istedet sender du os en forespørgsel med de produkter, der har din interesse, hvorefter vi vender retur med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Guide til forespørgsel:
1. Tilføj varer til forespøgsel
2. Udfyld og afsend din forespørgsel
3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Forespørgsels liste0
Der er ingen produkter i forespørgsels listen
Kig efter flere produkter