Vintage vægfliser – 48 farver

599 kr.

Super flot fliseserie i 3 formater og hele 40 forskellige farver. Har finder du med sikkerhed en farve du kan lide! Fliserne er en smule irregulære i kanterne og nuancer i glasuren, hvilket fremhæver vintage-looket. Mix eventuelt størrelser og farver og skab dit helt eget unikke look i køkkenet eller badeværelset.

Alle priser er vejledende – kontakt os gerne og få et konkret tilbud på fliser til dit projekt. OBS – ved køb under 5m2 påregnes 300,- i håndteringstillæg.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Kun eget som vægflise
  • Flisetykkelse: 9 mm
  • Produceret i hvid ler af højeste kvalitet
  • Normal leveringstid: 2-3 uger
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser