åRHUS BAD & FLISER SHOWROOM

Stavneagervej 28,
8250 Egå

Tlf.: +45 71 99 31 99
Mail: info@aarhusbadogfliser.dk

Åbningstider:
Mandag : Lukket
Tirsdag: 10:00 til 17:30
Onsdag : 10:00 til 17:30
Torsdag: Lukket
Fredag : 10:00 til 17:30
Lørdag : 10:00 til 14:00
Søndag: Lukket

OBS: Vi holder sommerferielukket i uge 28 og 29.

Få rutevejledning her
Aarhus Bad & Flisers showroom i Egå

Bredt udvalg med unikke varer

Når du besøger Århus Bad & Fliser showroomet på Stavneagervej 28 i 8250 Egå, vil du finde et inspirerende univers af badmøbler, fliser, vaske, badekar, armaturer og trægulve. Hver eneste vare er specialvalgt til butikken, da vi vægter god kvalitet og et spændende udvalg utrolig højt. Vi gør os umage i at finde de bedste varer fra de fineste leverandører rundt i Europa, så vi kan tilbyde et helt unikt udvalg til dig. 

Professionel rådgivning

Det er vigtigt for os, at du får den bedste og mest kyndige oplevelse, når du besøger showroomet. Derfor vil du også altid opleve et smilende og rart personale, der står klar til at hjælpe dig. Med vores mange års erfaring inde for fliser, badmøbler og indretning, kan vi rådgive og vejlede dig, så du kommer frem til den helt rigtige løsning. 

Moodboards

Unikke badmøbler

I showroomet hos Århus Bad & Fliser finder du et helt specielt udvalg af badmøbler. Vi har udviklet vores egen linje af snedkermøbler, der spænder fra 60 – 226 cm, har markedets bedste skinnesystem og er produceret lokalt i Midtjylland. 

Vi har også et unikt udvalg af badmøbler fra et lille, italiensk snedkeri, hvor hvert møbel bliver specialproduceret. Her får du skjulte funktioner, interessante detaljer og spændende overfalder, der passer perfekt ind i den skandinaviske indretning. 

Se alle badmøbler her

Fliser til enhver smag

Vi bestræber os efter at følge de nyeste trends og tendenser. Derfor vil du altid finde et bredt udvalg af spændende fliser i vores showroom – alt fra de moderne Kitkat-mosaikker, til vilde, mønstrede fliser.

Er du til det klassiske look, har vi også en masse fliser, der passer til dig. Om du går efter et Old English-look, eller drømmer om natursten og marmor, så har vi en flise til dit hjem.

Se alle fliser her
Terrazzo
Fliser i flere formater og farver

Det nyeste udvalg

Vi tager jævnligt på bad- og boligmesser i udlandet, for at finde inspiration og se, hvad de nyeste trends er. Hver gang vi kommer hjem kribler det i fingrene for, at vise jer de nyeste designs og inspirere til endnu federe badeværelser. 

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.