AARHUS BAD & FLISER SHOWROOM

Stavneagervej 28,
8250 Egå

Tlf.: +45 71 99 31 99
Mail: info@aarhusbadogfliser.dk

Åbningstider:
Tirsdag : 10:00 til 17:30
Onsdag : 10:00 til 17:30
Fredag : 10:00 til 17:30
Lørdag : 10:00 til 14:00

OBS: Vi holder lukket fra den 5. til og med 11. marts grundet BOLIG MAD DESIGN messe i København.

Få rutevejledning her
Aarhus Bad & Flisers showroom i Egå

Når du besøger Aarhus Bad & Fliser showroomet på Stavneagervej 28 i 8250 Egå, vil du alle dage finde et inspirerende univers af fliser, armaturer, badekar, vaske og badmøbler – herunder vores NATUR snedker badmøbler.

Besøger du os vil du opleve, at vi har et sortiment, man ikke kan finde alle steder. Vi gør os umage i at finde de bedste varer fra de fineste leverandører i Italien, Spanien og Tyskland, så vi kan tilbyde et unikt udvalg til dig.

Vi finder vores inspiration på bad- og boligmesser i udlandet, hvor vi hver gang glæder os til at vise vores kunder det spændende udvalg. På den måde kan vi vise et anderledes og interessant udvalg, der adskiller sig fra andre bad- og fliseforhandlere.

Skab dit drømmebadeværelse hos Aarhus Bad & Fliser

Galleri fra showroom

Er du nysgerrig på, hvad du kan opleve i Aarhus Bad & Flisers showroom? Så har vi samlet et mindre galleri nedenfor.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.