Vægflise Hvid mat – 5 x 20 cm

399 kr.

Elegant vægflise der kan anvendes til mange formål. Det fine aflange format gør flisen egent til montering i sildebensmønster eller stående stablet ovenpå hinanden for et mere 60’er inspireret look.

Fliserne er produceret på hvid ler i bedste kvalitet, hvilket gør den egnet til både backsplash i køkkenet og badeværelset.

  • Egnet til vådrum
  • Spansk kvalitetsflise
  • Mat glaseret overflade
  • 0,5 m2 pr kasse

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser