Eksklusive trægulve

Flotte plankegulve til din bolig. Vi finder vores inspiration til trægulve på boligmesser i udlandet, og vi importerer varerne direkte fra fabrikkerne, og således er der ikke nogen fordyrende mellemled – kun lækker kvalitet til fornuftige priser. Alle trægulve på denne side kan du opleve i vores showroom i Egå.

Vi har en gennemskuelig prispolitik, der betyder, at du som køber, får du samme lave pris – lige meget om du handler som privat eller erhverv. Altså får du en attraktiv lav nettopris inkl. moms og håndværkerrabat, når du køber trælgulve hos os.

-57%
-65%
-41%

Trægulve

Er du interesseret i et trægulv uden fordyrende mellemled – kun lækker kvalitet til fornuftige priser? Hos Aarhus Bad & Fliser finder vi inspiration til vores trægulve på boligmesser i udlandet, hvorefter vi importerer varerne direkte fra fabrikkerne.

Her på siden kan du se vores udvalg af trægulve samt underlag og snuse lidt til dine forskellige muligheder. Skulle du få lyst til at se dit trægulv på tættere hold, før du beslutter dig, så kan du opleve alle vores trægulve i vores showroom i Egå.

Billige trægulve af høj kvalitet

Hos Aarhus Bad & Fliser har vi gjort det muligt for dig at finde et billigt trægulv online. Vores trægulve importeres nemlig direkte fra fabrikkerne, og på den måde kan vi presse prisen så langt ned som muligt for dig.

På trods af vores konkurrencedygtige priser betyder det ikke, at du på nogen som helst måde behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Vores trægulve er både smukke og holdbare, og derudover fører vi også underlag til trægulve af høj kvalitet – både med og uden dampspærre, der vil give dit nye trægulv en behagelig lydisolering og nedsat rumklang.

Køb trægulve online her

Hos Aarhus Bad & Fliser tilbyder vi ikke blot den billigst mulige pris – vi har også gjort det nemmere end nogensinde før at få nyt trægulv. Her på siden kan du nemlig købe dine trægulve online, men skulle du alligevel få lyst til at se vores udvalg på tæt hold, før du beslutter dig, så kan du selvfølgelig opleve alle vores gulve i vores showroom.

I vores udvalg af trægulve kan du vælge mellem:

 • Natur med færre og mindre knaster, børstet overflade samt hvid mat lak
 • Rustik natur med børstet overflade samt hvid mat lak
 • Rustik natur med børstet overflade samt olie
 • Rustik natur med børstet overflade samt klar mat lak

I vores udvalg af underlag til trægulv tilbyder vi:

 • Underlag til trægulv med dampspærre
 • Underlag til trægulv uden dampspærre
 • Alu tape til samling af underlag til trægulv

5 fantastiske fordele ved trægulve

 1. Holdbarhed og levetid: Trægulve i hårde træsorter er modstandsdygtige over for stød, slid og tunge møbler, og efter flere års slitage kan du nedslibe træet og genfinde gulvets oprindelige udseende.
 2. Allergivenligt: Trægulve hverken opsamler eller holder på støv, og samtidig er de også nemme at holde rene, hvilket gør det til en mere allergivenlig løsning end gulvtæpper.
 3. Æstetik og ejendomsværdi: Trægulve fås i forskellige nuancer og teksturer, der båder tilfører klassisk og personlig karakter. Derfor bidrager trægulve også til at øge ejendomsværdien.
 4. Støjreduktion: Ved at udstyre dit trægulv med det rette underlag kan du få en fin lydisolering uden gulvtæpper samt dæmpe trinlyde og rumklang markant.
 5. Fugtbeskyttelse: Med et underlag til trægulv med dampspærre kan du forhindre fugt og damp i at skade træet selv i rum med dårlig ventilation og høj luftfugtighed.

Find dine billige kvalitets-trægulve her

Hos Aarhus Bad & Fliser har vi trægulve i flere stilarter med forskellige behandlinger. Har du spørgsmål angående trægulve eller andre af vores produkter, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail info@aarhusbadogfliser.dk eller telefon +45 7199 3199.