Hjørnebadekar

Overvejer du, om et hjørnebadekar er det rette for dig og dit badeværelse? Ved at indrette badeværelset med et badekar til hjørnet kan du opnå mange fordele - ikke blot visuelt men også rent praktisk.  Hos Aarhus Bad & Fliser kan du finde dit nye hjørnebadekar. Her på siden kan du se vores udvalg af badekar til hjørnet, og skulle du have lyst til at udforske dine muligheder på tættere hold, så kan du opleve dit nye hjørnebadekar i vores showroom i Egå.
-47%
24.995 kr.26.995 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Optimér pladsen på badeværelset

Et hjørnebadekar er designet til at passe ind i hjørnet af badeværelset, og på den måde er det en fremragende løsning til dig, der ønsker at optimere pladsen i rummet. Men hvorfor giver det overhovedet mening at optimere pladsen på dit badeværelse?

Er dit badeværelse udstyret med flere kvadratmeter, end du har brug for, så er de praktiske fordele ved hjørnebadekaret sandsynligvis ikke lige så presserende. Men har du derimod et mere kompakt badeværelse, hvor effektiv udnyttelse af rummets kvadratmeter har større vigtighed, så er et hjørnebadekar en optimal løsning.

Få et fleksibelt og luftigt layout

Sammenlignet med andre løsninger i forhold til badekar har hjørnebadekarret en unik visuel appel, som udover at være en praktisk og pladsbesparende løsning også kan give indretningen et både fleksibelt og luftigt layout.

Ved at udstyre dit badeværelse med et badekar i hjørnet kan du skabe en asymmetrisk og interessant æstetik, som kan give badeværelset et mere dynamisk udseende. Samtidig kan det også efterlade mere plads til at indrette badeværelsets andre elementer, f.eks. bruser, håndvask eller toilet, med en større grad af kreativ frihed.

5 fremragende fordele ved hjørnebadekar

  1. Pladsoptimering: Et hjørnebadekar er designet til at passe ind i hjørnet af badeværelset, hvilket gør det til en fremragende løsning i forhold til rumudnyttelse.
  2. Visuel appel: Med et hjørnebadekar kan du udnytte pladsen i hjørnet af badeværelset maksimalt, hvilket enten kan give mere luft i indretningen eller plads til flere elementer.
  3. Mulighed for at sidde ned: Med et hjørnebadekar kan du sidde ned og slappe af, mens du vasker dig selv. Dette kan være nyttigt for ældre mennesker, personer med nedsat mobilitet eller for os, der bare har haft en lang dag.
  4. En børnevenlig løsning: Et hjørnebadekar er både en praktisk og værdifuld løsning for børnefamilier, da det ikke bare er nemmere at bade børn i et badekar frem for en bruser, men også sjovere for børnene.
  5. Oplagt til kæledyr: Det kan være udfordrende at bade sit kæledyr i en bruser, især hvis de er store eller urolige. Med et hjørnebadekar får du mere plads og kontrol, når du bader dit kæledyr.

Find dit hjørnebadekar her

Hos Aarhus Bad & Fliser kan vi hjælpe dig med at få et både smagfuldt og praktisk badekar til hjørnet på dit badeværelse. Har du spørgsmål angående hjørnebadekar eller andre af vores produkter, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail info@aarhusbadogfliser.dk eller telefon +45 7199 3199.