Rammespejl

Er du på udkig efter et stort, stilfuldt rammespejl? Ved at pryde dit rum med et stort spejl får du en række æstetiske fordele, og ved at vælge et rammespejl får du desuden flere stilmæssige valg, herunder rammens materiale og farve, samt et spejl med bedre beskyttelse og dermed større holdbarhed.Hos Aarhus Bad & Fliser finder du rammespejle i flere forskellige materialer og masser af størrelser. Skulle du have lyst til at se vores spejle på tættere hold, før du beslutter dig, så kan du opleve vores rammespejle i vores showroom i Egå.
OUTLET
-55%
Original price was: 5.395 kr..Current price is: 2.425 kr..
OUTLET
-55%
Original price was: 5.395 kr..Current price is: 2.425 kr..
PÅ LAGER
2.695 kr.4.895 kr.

Rammespejlets mange muligheder

Med et rammespejl får du flere muligheder for at indrette dit rum med et spejl, der bidrager aktivt til dit personlige præg på indretningen. Hos Aarhus Bad & Fliser har vi rammespejle i forskellige materialer, der giver hver deres indvirkning på indretningen. Vælg mellem:

  • Egetræ
  • Sort pulverlakeret
  • Hvid pulverlakeret

Foruden rammespejlets valgmuligheder i forhold til udseende giver et rammespejl naturligvis de samme indretningsmæssige fordele som et almindeligt spejl, dvs. større rumfølelse og bedre lysfordeling. Foretrækker du en let og luftig indretning, eller ønsker du at få mindre rum til at virke større? I begge tilfælde er et rammespejl en fremragende idé.

Større anvendelighed og bedre beskyttelse

Hos Aarhus Bad & Fliser tilbyder vi rammespejle i masser af størrelser, og er du på udkig efter et dejlig stort spejl, så kan du vælge helt op til 75 x 185 cm. Med sådan et dejligt rammespejl kan du f.eks. få et spejl til badeværelset, som hele familien kan børste tænder foran, eller et majestætisk spejl til stuen, som spreder masser af liv og lys.

Uanset hvilken størrelse du søger, så giver rammespejlet dig altid et bedre beskyttet spejl. Rammen er nemlig ikke blot flot men fungerer også som beskyttende element mod eventuelle ridser, stød og andre skader.

5 fremragende fordele ved et rammespejl

  1. Dekorativt element: Rammespejle fås med flere valgmuligheder i forhold til rammens materiale og farve, og dermed giver et rammespejl flere muligheder for at bidrage til indretningsstilen.
  2. Forstørret rumfølelse: Rammespejlets visuelle effekt påvirker fornemmelsen for rummets størrelse ved at give en forstørret rumfølelse – særligt i mindre rum.
  3. Lysfordeling: Rammespejle fungerer som lysfordelere, da de genspejler alt lys, der rammer overfladen. Dette er særligt gavnligt i rum med begrænsede lyskilder.
  4. Flere kan bruge spejlet samtidig: Grundet rammespejlets store dimensioner er det muligt for flere personer at bruge spejlet samtidig.
  5. Beskyttelse af spejlet: Rammen omkring spejlet fungerer som en beskyttende barriere, der hjælper med at forhindre ridser, chips og brud. Hvis spejlet ved et uheld stødes imod eller udsættes for let slag, fungerer rammen som beskyttelse.

Find dit rammespejl her

Hos Aarhus Bad & Fliser kan vi hjælpe dig med at få et rammespejl til badeværelset, soveværelset, entréen, eller hvor du ellers måtte drømme om et flot rammespejl. Har du spørgsmål angående rammespejle eller andre af vores produkter, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail info@aarhusbadogfliser.dk eller telefon +45 7199 3199.