Ledige stillinger

Hos Aarhus bad & fliser søger vi altid nogen, der kan hjælpe med at gøre vores forretning endnu bedre. Se vores akutelle ledige stillinger på siden her.

Stilling som intern sælger

Vi har travlt og søger en ny kollega til vores team af sælgere i vores showroom på Stavneagervej i Egå.

Hos Aarhus bad & fliser specialiserer vi os i high-end badmøbler, gulv- og vægfliser, armaturer, trægulve samt keramiske havefliser.

Din opgave består i at yde vores kunder – som primært er privatkunder – en god sparring og rådgivning indenfor de overnævnte produktområder. Du skal også udfærdige tilbud og ordre, samt have den efterfølgende dialog med kunden på mail. Derudover vil du agere support til lederen af salgsteamet og hjælpe med forefaldne opgaver i showroomet samt øvrige kunder, der kommer med forespørgsler gennem mail og webshop.

Om dig
Som person er du smilende, serviceminded og kvalitetsbevidst. Om du har en baggrund som møbel-, køkken- eller badsælger, indretningskonsulent, håndværker eller lignende er mindre vigtigt for os. Det vigtigste er, at du har livserfaring, gode samarbejdsevner og er positiv som person.

Ved opstart vil du få oplæring i vores produktsortiment, så du bliver godt rustet til at yde den bedste kundeservice – og hele salgsteamet vil hjælpe dig, så du kommer godt fra start.

Arbejdstider
Du vil blive ansat i en fuldtidsstilling på 37 timer. Der skal påregnes arbejdstid 1-2 lørdage om måneden.

Åbningstiderne i vores showroom er:
Tirsdag, onsdag og fredag: 10:00 – 17:30

Lørdag: 10:00 – 14:00

Mandag og torsdag: Lukket i showroom

 

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at skrive en mail til Peter Viborg på peter@aarhusbadogfliser.dk med en kort beskrivelse af dig selv, samt spørgsmål og dit telefonnummer. Så ringer vi dig op.

Ansøgningen sendes ligeledes til peter@aarhusbadogfliser.dk. Vi holder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat. Send derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.