Fritstående Italienske Badekar

Hos Århus Bad & Fliser finder du et nøje udvalg af flotte italienske fritstående badekar fra nogle af de førende italienske producenter.

Vi køber de italienske fritstående badekar direkte fra fabrikkerne i Italien, og således er der ikke nogen fordyrende mellemled – kun lækker kvalitet til fornuftige priser.

-50%
Original price was: 31.995 kr..Current price is: 15.995 kr..
PÅ LAGER
-50%
Original price was: 23.000 kr..Current price is: 11.495 kr..
-49%
Original price was: 42.000 kr..Current price is: 21.495 kr..
-48%
Original price was: 29.000 kr..Current price is: 14.995 kr..
-49%
Original price was: 39.000 kr..Current price is: 19.995 kr..
-48%
Original price was: 23.000 kr..Current price is: 11.995 kr..
-47%
Original price was: 45.000 kr..Current price is: 23.995 kr..
-46%
Original price was: 27.000 kr..Current price is: 14.495 kr..
-46%
14.995 kr.16.995 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
-49%
Original price was: 49.000 kr..Current price is: 24.995 kr..
-50%
Original price was: 25.000 kr..Current price is: 12.495 kr..
-51%
Original price was: 59.000 kr..Current price is: 28.995 kr..

Fritstående badekar

Er du interesseret i at indrette dit badeværelse med et nyt og lækkert fritstående badekar? Med et fritstående badekar får du flere æstetiske fordele og et touch af spa og luksus til dit badeværelse. Derudover er der faktisk også en række praktiske fordele ved at vælge et fritstående badekar.

Hos Aarhus Bad & Fliser har vi et stort udvalg af flotte, fritstående badekar importeret direkte fra fabrikkerne hos de førende producenter i Italien. Skulle du have lyst til at udforske dine muligheder på tættere hold, så kan du opleve dit nye hjørnebadekar i vores showroom i Egå.

Elegante, fritstående badekar til ethvert badeværelse

Uanset hvordan du har planer om at indrette dit badeværelse, så er et fritstående badekar altid en enestående måde at give rummet lidt smagfuld ekstravagance. Fritstående badekar besidder en særlig luksuriøs udstråling, som kan få ethvert badeværelse til at minde om et spaophold, og med vores store udvalg skulle du meget gerne kunne finde et fritstående badekar, der båder matcher din smag og dine størrelsesmæssige krav.

Ægte italiensk design

Hos Aarhus Bad & Fliser kan du få et autentisk, sydlandsk touch med et ægte, italiensk badekar. Vores flotte, fritstående badekar er nemlig importeret direkte fra fabrikkerne hos nogle af de førende italienske producenter. På den måde er du ikke blot sikker på et produkt af absolut topkvalitet, men også en særlig attraktiv pris, fordi vi ikke har nogen fordyrende mellemled.

Praktiske plusser ved et fritstående badekar

Til trods for det fritstående badekars luksuriøse fremtoning, så er der faktisk også en række praktiske fordele ved at vælge et fritstående badekar frem for andre løsninger. Det er først og fremmest nemt at installere, da det hverken kræver vægmontering eller indbygning. Derudover kan et fritstående badekar placeres hvor som helst på badeværelset, så længe der selvfølgelig er de nødvendige VVS-forbindelser, og så er det i øvrigt nemt at rengøre.

5 fabelagtige fordele ved fritstående badekar

  1. Æstetisk appel: Et fritstående badekar har et elegant udseende, som tilfører et strejf af luksus og stil til ethvert badeværelse.
  2. Fremhævelse af arkitektur: Et fritstående badekar lader badeværelsets arkitektoniske elementer få større indflydelse og skinne mere igennem.
  3. Nem installation: Da fritstående badekar ikke kræver vægmontering eller indbygning, er installationen generelt mindre omfattende end ved indbyggede badekar.
  4. Fleksibel placering: Fritstående badekar kan mere eller mindre placeres hvor som helst på badeværelset, så længe der er tilstrækkelig plads og den nødvendige VVS-forbindelse.
  5. Nem rengøring: Da fritstående badekar har en fri og tilgængelig konstruktion uden hjørner og sprækker, er de typisk nemmere at rengøre end indbyggede badekar.

Find dit fritstående badekar her

Hos Aarhus Bad & Fliser kan vi hjælpe dig med at få det autentiske, italienske, fritstående badekar, du altid har drømt om. Har du spørgsmål angående fritstående badekar eller andre af vores produkter, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail info@aarhusbadogfliser.dk eller telefon +45 7199 3199.