Mønstrede keramiske fliser egnet til gulv

De mønstrede keramiske fliser er til dem som tør. Fliserne er super fine til at skabe et vintage look, som både trækker tråde til 60-70’erne, hvor vi ikke var bange for at anvende farver og mønstre, men også hvis du gerne vil give din bolig et sydlandsk og marokkansk islæt.

Leder du efter en bestemt standard-størrelse kan du let vælge den her. Ellers kan du se alle størrelser inde på hver flise.

20 x 20 cm

Mere om vores mønstrede fliser

Gør dit badeværelse til et personligt fristed og lad dine gulve stråle med vores smukke mønstrede fliser. Mønstrede klinker er et kreativt element til din bolig, og du kan både finde variationer, der passer til eksotiske stilretninger samt moderne, minimalistiske designs. Se vores udvalg af de strålende mønstrede fliser her på siden.

Slip kreativiteten løs med mønstrede fliser

Giv dit hjem et kreativt twist med mønstrede fliser. Mønstrede klinker er den perfekte måde at tilføje karakter og individualitet til ethvert rum. Vores mønstrede fliser kombinerer æstetik og funktionalitet, og uanset om du ønsker et retro-look eller en moderne stil, vil vores mønstrede klinker give et imponerende udtryk til boligen.

Lad dine gulve stråle af kreativitet med vores mønstrede gulvfliser. De mønstrede gulvklinker er kendetegnet ved livlige farver og unikke mønstre, der skaber et rum fuld af inspiration. Lad din kreativitet flyde frit med vores fantastiske udvalg af mønstrede fliser og skab et hjem, der skiller sig ud med stil og personlighed.

Mønstrede fliser kan skabe et vintage look, som trækker tråde til 60’erne og 70’erne, hvor vi generelt ikke var bange for at anvende farver og mønstre. Desuden kan mønstrede fliser give din bolig et sydlandsk og marokkansk islæt.

Mønstrede fliser på badeværelset – strålende gulve

Mønstrede fliser er særligt populære på badeværelset, hvor der er uendelige muligheder for at style det perfekte baderum med alt fra geometriske mønstre til iøjnefaldende blomstermotiver og andre mønstrede fliser til badeværelset. 

Mønstrede fliser på badeværelset tilføjer ikke kun et visuelt element – de er også slidstærke og lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til et rum med høj fugtighed som badeværelset.

Udforsk vores kollektion af mønstrede fliser til badeværelset og skab et rum, der emmer af stil og kreativitet. Med mønstrede fliser kan du udvikle dit badeværelse til et kunstværk af design. Oplev den magiske atmosfære, som mønstrede fliser kan tilføre dit badeværelse og nyd strålende gulve, der sætter prikken over i’et i din indretning.

5 fremragende fordele ved mønstrede klinker

Er du stadig i tvivl, om mønstrede fliser er det rette valg til din bolig? Her kan du få fem fremragende fordele ved at vælge mønstrede fliser:

  1. Unikke designs: Mønstrede klinker kommer i et bredt udvalg af unikke designs og mønstre, der kan tilpasses din personlige stil og æstetik.
  2. Visuel fest: Mønstrede klinker giver et iøjnefaldende blikfang og tilføjer et kunstnerisk touch til dine gulve.
  3. Personlighed og karakter: Ved at vælge mønstrede klinker kan du tilføje personlighed og karakter til dit hjem. 
  4. Tidløs elegance: Mønstrede klinker har en tidløs elegance, der aldrig går af mode. 
  5. Holdbarhed og nem vedligeholdelse: Mønstrede klinker er ikke kun smukke, men de er også holdbare og nemme at vedligeholde. Klinker er kendt for deres lange levetid og modstandsdygtighed over for slid og skader.

Find dine mønstrede fliser hos Aarhus Bad & Fliser

Hos Aarhus Bad & Fliser har vi et flot udvalg af mønstrede fliser, så du kan indrette din bolig personligt og unikt. Hvis du har spørgsmål eller ønsker gode råd til at vælge de rigtige mønstrede fliser, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail info@aarhusbadogfliser.dk eller telefon +45 7199 3199.