Fordele ved DANSAND Kerama®

  • Udviklet specielt til keramiske udendørsfliser
  • Skaber et næringsfattigt vækstmiljø
  • Modstandsdygtigt overfor slagregn og overfladevand
  • Vandgennemtrængeligt
  • Selvreparerende – revner i fugens overflade lukkes når materialet bliver vådt
  • Egner sig til fuger fra 20 mm højde og 3-10 mm bredde


FRAGT til Jylland, Fyn, Sjælland og brofaste øer :
Kun 249,- inkl. moms + 39,- for engangspalle 

(Vi korrigerer prisen på tilbuddet du modtager) 

Vælg imellem 3 farver: grå, natur eller antracit

Sydeuropæerne har i mange år været kendte for at bruge keramiske udendørsfliser, og nu begynder vi også at tage de flotte fliser til os i Norden. Det er der mange gode grunde til. Fliserne er ikke bare smukke, de er også formstabile, ridsefaste og modstandsdygtige overfor miljøpåvirkninger og vejrforhold.

I modsætning til beton- og natursten er de fleste keramiske fliser kun 20-30 mm i højden. Det betyder, at fugematerialet forholdsvist hurtigt vaskes ud af fugerne og dermed mister sin funktion. Det problem har vi fundet en løsning på: NO GROW™ DANSAND Kerama®.

DANSAND Kerama® skaber et næringsfattigt vækstmiljø i fugen. Ukrudtsfrø tørrer ud, så de ikke kan slå rod og spire. Desuden har vi tilsat et fleksibelt bindemiddel, som gør fugerne stabile, samtidig med at de bevarer deres elasticitet. Det gør dem særdeles modstandsdygtige overfor slagregn og overfladevand, og sikrer at det næringsfattige vækstmiljø i fugerne fastholdes i lang tid.

DANSAND Kerama® fås i tre flotte farver: natur, grå og antracit og passer derfor til mange forskellige fliser.

Vi leverer fugesand til hele landet, herunder til: København/Sjælland Odense, Aalborg, Aarhus/Østjylland, Esbjerg, Randers, Silkeborg og Vejle m.v

 

Hvordan fuger man keramiske fliser?

1. Det er vigtigt, at fugematerialet er fuldstændigt tørt, inden du påbegynder fugearbejdet. Herudover skal du sikre dig, at fliserne er helt tørre på overfladen, ellers vil bindemidlerne aktiveres. Bland så fugematerialet grundigt med en skovl.

2. Fej det tørre fugemateriale ned i fugerne med en blød kost. Fej diagonalt og lige på fugerne indtil de er fyldt op.Vær omhyggelig med derefter at feje belægningen helt fri for overskydende materiale.

3. Fugt fugerne forsigtigt med støvregn fra en vandslange for at komprimere fugematerialet. Vent 1 – 2 dage og efterfyld med DANSAND Kerama®, så fugerne er fyldt helt op. Overfladen på fliserne skal være helt tør, når du efterfylder. Til slut fejes belægningen ren og vandingen gentages.

Kilde: Dansand.dk

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.