Kerama Fugesand til keramiske havefliser – Prisbasker

Original price was: 249 kr..Current price is: 195 kr..

Vælg imellem 3 farver: grå, natur eller antracit

I modsætning til beton- og natursten er de fleste keramiske fliser kun 20-30 mm i højden. Det betyder, at fugematerialet forholdsvist hurtigt vaskes ud af fugerne og dermed mister sin funktion. Det problem har vi fundet en løsning på: NO GROW™ DANSAND Kerama®.

DANSAND Kerama® skaber et næringsfattigt vækstmiljø i fugen. Ukrudtsfrø tørrer ud, så de ikke kan slå rod og spire. Desuden har vi tilsat et fleksibelt bindemiddel, som gør fugerne stabile, samtidig med at de bevarer deres elasticitet. Det gør dem særdeles modstandsdygtige overfor slagregn og overfladevand, og sikrer at det næringsfattige vækstmiljø i fugerne fastholdes i lang tid.

Dine fordele ved DANSAND Kerama®

  • Udviklet specielt til keramiske udendørsfliser
  • Skaber et næringsfattigt vækstmiljø
  • Modstandsdygtigt overfor slagregn og overfladevand
  • Vandgennemtrængeligt
  • Selvreparerende – revner i fugens overflade lukkes når materialet bliver vådt
  • Egner sig til fuger fra 20 mm højde og 3-10 mm bredde

 

FRAGT til Jylland, Fyn, Sjælland og brofaste øer :
Kun 249,- inkl. moms + 39,- for engangspalle 

(Vi korrigerer prisen på tilbuddet du modtager) 

-
+
Beskrivelse

Hvordan fuger man keramiske fliser?

Det er vigtigt, at fugematerialet er fuldstændigt tørt, inden du påbegynder fugearbejdet. Herudover skal du sikre dig, at fliserne er helt tørre på overfladen, ellers vil bindemidlerne aktiveres. Bland så fugematerialet grundigt med en skovl. Fej det tørre fugemateriale ned i fugerne med en blød kost. Fej diagonalt og lige på fugerne indtil de er fyldt op.Vær omhyggelig med derefter at feje belægningen helt fri for overskydende materiale. Fugt fugerne forsigtigt med støvregn fra en vandslange for at komprimere fugematerialet. Vent 1 – 2 dage og efterfyld med DANSAND Kerama®, så fugerne er fyldt helt op. Overfladen på fliserne skal være helt tør, når du efterfylder. Til slut fejes belægningen ren og vandingen gentages. KildeDansand.dk
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Farver fugesand

Kerama Antracit, Kerama Grå, Kerama Natur

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.