Kataloger

Det er langt fra hele vores sortiment som vises på hjemmesiden, du kan se meget mere i vores forskellige kataloger. Her på siden er en oversigt over de kataloger vi har.

OBS: Nogle varer kan godt være udgået i et katalog, så de ikke kan skaffes mere. 

Snedkermøbler – alle størrelser, vaske og tilbehør

Er du forelsket i møblerne med massivt egetræ, fingertappede skuffer, soft-close, markedets bedste skinnesystem og kvalitetsbordplade i solid-surface med interageret vask og 5 års garanti?

Så kan du læse alt om de forskellige modeller, størrelserne, vaske og tilbehør i dette katalog. Du er også velkommen til at besøge vores showroom, hvor du kan se møbler, materialer og vaskemuligheder helt tæt på.

Læs kataloget her

Enzo – alle størrelser, vaske og tilbehør

Med et ENZO badmøbel får du et stramt, italiensk design med nordisk touch. Det rene formsprog passer naturligt ind i ethvert badeværelse, og har samtidigt en harmonisk kombination af praktik, funktionalitet og æstetiske muligheder.

Foruden de mange møbelstørrelser og kombinationsmuligheder, kan du i dette katalog også se den smukke farvepalette med 42 designfarver og 10 eksklusive træfinerer. Du er også velkommen til at besøge vores showroom, hvor du kan se møbler, materialer og vaskemuligheder helt tæt på.

Læs kataloget her

Nordic – alle størrelser og overflader

Med et NORDIC badmøbel får du et elegant og tidsløst design, der løfter funktionalitet og æstetik til nye højder. med sine skjulte håndtag, materialer af høj kvalitet og nøje udvalgte funktioner, får du et elegant badmøbel, der fremhæver det væsentlige i den enkle, rektangulære form.

Den smukke skuffefront, hvis detaljer indrammer møblet på smukkeste vis, kan tilpasses dit hjem med et udvalg på 7 eksklusive træfinerer og 45 design-farver. bag fronten finder du en ekstra skuffe, der giver møblet et nyt niveau af praktikalitet.

Læs kataloget her

Frame – alle størrelser og overflader

FRAME er et højkvalitets designmøbel til badeværelset, der er designet til at fremgæve det væsentlige i former og materialers unikke karakteristika. Det er resultatet af en stringent tilgang til italiensk design, hvor der gives flere designvariationer – uden at miste sin æstetiske og funktionelle værdi. 

Det karakteristiske ved FRAME, foruden det unikke udvalg af materiale-kombinationer, er vinklen på 45°. Det findes i møblets samlinger og i det skrå snit i toppen af skuffefronten, hvilket skaber et praktisk og elegant åbningssystem.

Læs kataloget her

Dolce Vita – alle størrelser og overflader

Dolce Vita giver dig en moderne fortolkning af tidsløs elegance. De gode materialevalg understreges af de ikoniske, buede fronter, hvor møblets kvalitet stråler frem. Skygger og lys skaber sammen et spil af subtile referencer, der tilføjer dybde og karakter.

Foruden de mange størrelser, kombinationsmuligheder og de 4 cm tykke fronter og sider, kan du tilpasse møblet med 6 eksklusive træfinerer og 42 design-farver – i både mat- og blank overflade. Selve bordpladen kan justeres til dine behov, hvor du enten kan vælge en elegant, hvid Aquatek bordplade eller skabe et helt unikt udtryk med en ægte marmorbordplade og bordstående vask.

Læs kataloget her

Spejle – alle størrelser og modeller

Eksklusive, italienske spejle, som dit badeværelse fortjener. Vælg imellem et bredt udvalg af runde, ovale, firkantet spejle, samt med eller uden LED belysning. Flere af spejlene har touch funktion til at regulere lystemperaturen – enten som standard eller som muligt tilkøb.

Læs kataloget her

Katalog med Italienske havefliser

Keramiske fliser i haven? Italienerne har gjort det i mange år, og nu er vi i Norden også ved at se fidusen ved det. De hårdtbrændte porcellanato fliser er ekstrem stærke og har samme gode egenskaber, som vi allerede kender fra keramiske fliser i boligen – blot endnu mere optimeret i forhold til de påvirkninger fliserne udsættes for udendørs.

Læs kataloget her