Plankegulve

Plankegulve, slotsplank eller herregårdsplank – kært barn har mange navne. Vi har et udvalg i forskellige bredder, træsorter og overflader. Alle plankegulve på denne side kan du opleve i vores showroom i Egå ved Århus.

Vi har en gennemskuelig prispolitik, der betyder, at du som køber, får du samme lave pris – lige meget om du handler som privat eller erhverv. Altså får du en attraktiv lav nettopris inkl. moms og håndværkerrabat, når du køber plankegulve hos os.

Læs mere om Plankegulve

Plankegulve, slotsplank eller herregårdsplank – kært barn har mange navne. Det afhænger selvfølgelig af smag og behag, men for langt de fleste kan et plankegulv gøre underværker i ethvert rum. Overvejer du at lægge plankegulv? Så læs med her!

Her hos Aarhus Bad & Fliser tilbyder vi flere plankegulve med forskellige overflader – alt sammen i klassisk og stilfuld egetræ. Her på siden kan du se vores udvalg af plankegulve, som i øvrigt også kan opleves i vores showroom i Egå ved Aarhus.

Plankegulv af eksklusivt egetræ

Går du med tanker om at lægge plankegulve, så skylder du dig selv at overveje et plankegulv i eg. Egetræ er nemlig ikke blot en flot og stilfuld træsort, men besidder også en længere række af praktiske egenskaber fra naturens side.

Egetræ giver stærke og stabile plankegulve med masser af holdbarhed. Eg er en af de hårdeste træsorter, der bruges til gulve, og derfor er det også af gode grunde et yderst populært valg blandt både private og professionelle. Plankegulve i eg er modstandsdygtige over dagligdagens diverse stød og slid, hvilket gør dem ideelle til rum med høj trafik, og derudover tager de også fint imod belastninger fra møbler og andre tunge ting.

Køb plankegulv online her

Hos Aarhus Bad & Fliser har du mulighed for at købe plankegulv online. Her på siden finder du vores udvalg af plankegulve, som ved hjælp af få klik kan komme til at pryde dine rum inden for den nærmeste fremtid. Nemmere bliver det ikke!

Vores udvalg af plankegulve

Hvilke plankegulve tilbyder vi? Vi har flere forskellige muligheder at vælge mellem, men fælles for dem alle består hver type gulv af eksklusivt egetræ. Hvilken stilart foretrækker du, og er du mest til olie eller lak? Hos os kan du vælge mellem disse varianter:

  • Natur med færre og mindre knaster, børstet overflade samt hvid mat lak
  • Rustik natur med børstet overflade samt hvid mat lak
  • Rustik natur med børstet overflade samt olie
  • Rustik natur med børstet overflade samt klar mat lak

5 fantastiske fordele ved plankegulve

  1. Holdbarhed: Plankegulve i hårde træsorter, f.eks. eg, valnød og ahorn, er modstandsdygtige over for stød og slid samt belastninger fra tunge møbler.
  2. Langsigtet levetid: Over længere tid kan plankegulve få tegn på slitage, men i så fald kan du slibe træets øverste lag af og genfinde gulvets oprindelige udseende.
  3. Allergivenligt: Da plankegulve hverken opsamler eller holder på støv og samtidig er nemme at holde rene, er det en mere allergivenlig løsning end gulvtæpper.
  4. Æstetisk appel: Plankegulve fås i forskellige nuancer og teksturer, hvilket kan tilføre både klassisk og personlig karakter til ethvert rum.
  5. Styrker ejendomsværdien: Plankegulve er generelt set attraktive for alle potentielle købere, da de både giver elegance og kvalitet samt pålidelig holdbarhed.

Find dine prisværdige plankegulve her

Hos Aarhus Bad & Fliser har vi plankegulve i flere stilarter med forskellige behandlinger. Har du spørgsmål angående vores plankegulve, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail info@aarhusbadogfliser.dk eller telefon +45 7199 3199.