Salgs- og leveringsbetingelser

Aarhus bad & fliser hjælper gerne med at anslå forbruget af fliser og forbrugsmaterialer, på baggrund af de givne oplysninger.

Denne beregning er kun vejledende og er ikke ansvarspådragende for Aarhus bad & fliser. Ved genbestilling kan samme farvetone og størrelseskaliber ikke garanteres.

HUSK ALTID at kontrollere mængde og kvalitet af varerne – er fliserne først monteret frasiger Aarhus bad & fliser sig et hvert ansvar og forbeholder sig retten til at afvise eventuel reklamation.

Varer som er bestilt hjem til en ordre, tages varerne ikke retur – Er varen en fast lagervarer hos Aarhus bad & fliser, kan den imod et returfradrag på 20% returneres inden for 30 dage fra fakturadato (Kun hele kasser hvor emballagen er intakt).

Ved køb af møbler og sanitet skal køber kontrollere varen ved modtagelsen. Eventuelle fejl og mangler skal meddeles skriftligt senest 8 dage efter leveringsdato. Er varen leveret med fragtmand, SKAL eventuelle skader på emballagen noteres på fragtbrevet ved modtagelsen og inden chaufføren fortsætter.

 

Aarhus bad & fliser forbeholder sig ejendomsretten til det solgte, indtil betalingen er sket.