Star serie – Gulv og vægflise

799 kr.

Med Star serien kan du skabe et helt unikt udtryk i dit hjem. Du finder her et stjernemønster, der kan vælges i 3 forskellige farver og skaber det fedeste look på gulvet. Fliserne har fra start “patina”, hvilket kun er med til at fremhæve det rustikke vintage-look og give ekstra karakter.

Star serien består af keramiske fliser, hvilket betyder at de ikke kræver særlig pleje. Du kan derfor let bruge alle de rengøringsmidler og kalkfjerner, du har stående, uden nogen form for bekymring.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Egnet som gulv og vægflise
  • Tykkelse: 11 mm
  • Normal leveringstid: 2-3 uger
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Størrelse

Farve

Vejl. pris

Sale

25 x 30 cm

Blå, Hvid, Sort

799 kr.

Du kunne også være interesseret i...

PÅ LAGER
-27%
Original price was: 449 kr..Current price is: 329 kr..
-25%
Original price was: 159 kr..Current price is: 119 kr..
-34%
Original price was: 149 kr..Current price is: 99 kr..
-25%
Original price was: 159 kr..Current price is: 119 kr..

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.