OTTOSEAL Silicone / gummifuge

Original price was: 159 kr..Current price is: 119 kr..

OTTOSEAL er en sanitetssilikone, der er velegnet til tilslutningsfuger indenfor al sanitet. Den er inkl. fungicid for bedre holdbarhed. Fugen virker bedst ved en arbejdstemperatur mellem 5 –  35 grader og hærder på 1 døgn ved omkring 23 grader. Den bør opbevares køligt, mørkt og frostfrit.

Der kan være farveforskel fra fuge til gummifuge, da der er tale om to forskellige materialer. Dette er ikke reklamations berettiget.
-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.