Litokol epoxyfuge – Cold collection

Original price was: 449 kr..Current price is: 329 kr..

Nu er det slut med at irritere sig over fuger, der ikke kan rengøres –  EVO Starlike epoxyfuge fra Litokol er løsningen!

EVO Starlike epoxyfuge er en tokomponent fuge, til montering og fugning af keramiske fliser og mosaikker på gulv og væg (både inden- og udendørsarealer). Nogle af epoxyfugens vigtigste egenskaber er:

 • Nem at anvende og rengøre i fugeprocessen
 • Absorberer ikke væsker, skidt og snavs
 • Ingen risiko for at fugerne krakelerer under hærdning
 • Kemikalie resistente = ændre ikke farve ved afkalkning
 • Fugerne er farveægte = stabil og ensartet farve
 • Stort udvalg af farver og effekter
 • Lav minimal fugebredde (1 – 15 mm)

Hvor kan EVO Starlike epoxyfugen anvendes?
EVO Starlike
 epoxyfuge kan med fordel anvendes til alle rum i boligen, samt udendørs arealer som trapper, terrasser og svømmebassiner. Den er desuden velegnet til arealer og overflader, som bliver udsat for aggressive og kemiske midler som f.eks. mejerier, slagterier, bryggerier mv. Epoxyfugen er godkendt til kontakt med fødevarer så der er ingen risici ved at anvende den på bordplader og lign. Epoxyen anvendes ved temperaturer på +12 til +30 grader, og har en bearbejdsningstid på ca 1 time ved +23 grader. Vi anbefaler, at den medfølgende brugsanvisning på dansk, læses inden produktet anvendes.

Klik og se farvekort i høj opløsning her

Vi hjælper gerne med at anslå hvormeget fuge og værktøj du skal bruge, og ellers kan du selv regne det via Litokols forbrugsberegner/calculation of consumption (åbner i ny fane). Hvis vi anslår at de valgte produkter og mængder ikke rækker til mængden og størrelser af fliser, vil vi tilpasse i det sendte tilbud.

 

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
 • Mængde: 2,5 kg
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

 1. Tilføj varer du ønsker
 2. Udfyld og afsend din ordre til os
 3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
 4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Antal kilo

2,5 kg

Du kunne også være interesseret i...

-26%
130 kr.179 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
-26%
Original price was: 149 kr..Current price is: 110 kr..
-25%
Original price was: 159 kr..Current price is: 119 kr..
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
-27%
Original price was: 49 kr..Current price is: 36 kr..
-26%
Original price was: 35 kr..Current price is: 26 kr..

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.