Litokol StyleGrout Tech cementfuge – Warm Tones

Original price was: 149 kr..Current price is: 99 kr..

Litokol StyleGrout Tech er et godt alternativ til dig, der ikke kan bruge epoxyfuge. Denne cementfuge er blandt de bedste på markedet, med et bredt farveudvalg, blødere overflade og bedre resistens til vand og snavs. Her finder du 10 fine, varme nuancer, der passer perfekt ind i den skandinaviske stil. Fordelene ved Litokols StyleGrout Tech cementfuge er bl.a.:

 • Glat og kompakt fuge, når helt udfyldt
 • Kort hviletid og nem rengøring
 • Høj farveægtehed
 • Høj slidstyrke
 • Vandafvisende og anti-efflorescensvirkning
 • Modstandsdygtig over for skimmelsvamp
 • Udvikler hurtigt høj mekanisk styrke, der gør det muligt at betræde overfladen efter kun 4 timer

Har du svært ved at regne ud, hvor meget du skal bruge? Litokol har en forbrugsberegner/calculation of compsumption du kan bruge, til at regne den rigtige mængde ud. Hvis vi anslår at de valgte produkter og mængder ikke rækker til mængden og størrelser af fliser, vil vi tilpasse i det sendte tilbud.

-
+
Beskrivelse
Hvor kan Litokol StyleGrout Tech cementfugen anvendes? Den er egnet til montering af keramiske fliser, porcelænsfliser, plader, mosaikker og natursten, både til indendørs- og udendørs brug. Den kan anvendes til alle rum i boligen, samt udendørs arealer som trapper, terrasser og svømmebassiner. Cementfugen anvendes ved temperaturer på +5 til +35 grader, og har en bearbejdsningstid på ca. 50 minutter. Vi anbefaler, at den medfølgende brugsanvisning læses inden produktet anvendes. Specifikationer: 
 • Mængde: 3 kg
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

 1. Tilføj varer du ønsker
 2. Udfyld og afsend din ordre til os
 3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
 4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-25%
Original price was: 159 kr..Current price is: 119 kr..
-25%
Original price was: 159 kr..Current price is: 119 kr..
-26%
Original price was: 149 kr..Current price is: 110 kr..
-34%
Original price was: 149 kr..Current price is: 99 kr..
-27%
Original price was: 49 kr..Current price is: 36 kr..

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.