Dolomite Carib Green – Flere størrelser

129 kr.3.995 kr.

Eksklusiv italiensk designflise med grøn marmor look. Grundet de store formater er fliserne super cool at anvende til brusenicher og som bagplade i køkkenet.

Fliserne har en naturlig variation fra flise til flise – nøjagtig som ægte natursten. Fordelen er dog at disse keramiske fliser ikke kræver særlig pleje, og tåler alt rengøring og kalkfjerner.

Overfladen “Honed” er super lækker og silkeblød og er egnet til alle steder i boligen, hvor man skal være obs på at den blanke overflade bliver glat når den er våd.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Klasse 4
  • Overflade: Blank eller honed
  • Normal leveringstid: Kampagnevarer typisk lagervare. Skal varen skaffes hjem er leveringstiden ca 3 uger. 
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Overflade

Blank, Silk

Størrelse

Vejl. pris

Sale

29,5 x 59 cm

799,- kr.

59 x 59 cm

799,- kr.

120 x 240 x 0,65 cm

3995,- kr.

60 x 120 x 0,65 cm

799,- kr.

120 x 120 x 0,65 cm

799,- kr.

7 x 60 cm (sokkelkant)

129,- kr.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.