Dolomite Carib Green – Flere størrelser

129 kr.3.995 kr.

Eksklusiv italiensk designflise med grøn marmor look. Grundet de store formater er fliserne super cool at anvende til brusenicher og som bagplade i køkkenet.

Fliserne har en naturlig variation fra flise til flise – nøjagtig som ægte natursten. Fordelen er dog at disse keramiske fliser ikke kræver særlig pleje, og tåler alt rengøring og kalkfjerner.

Overfladen “Honed” er super lækker og silkeblød og er egnet til alle steder i boligen, hvor man skal være obs på at den blanke overflade bliver glat når den er våd.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Klasse 4
  • Overflade: Blank eller honed
  • Normal leveringstid: Kampagnevarer typisk lagervare. Skal varen skaffes hjem er leveringstiden ca 3 uger. 
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Overflade

Blank, Silk

Størrelse

Vejl. pris

Sale

29,5 x 59 cm

799,- kr.

59 x 59 cm

799,- kr.

120 x 240 cm (6,5 mm)

3995,- kr.

60 x 120 cm (6,5 mm)

799,- kr.

120 x 120 cm (6,5 mm)

799,- kr.

7 x 60 cm sokkelkant

129,- kr.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser