Mystic White Silk marmorlook – Gulv og vægflise

129 kr.3.995 kr.

Eksklusiv italiensk designflise med marmor look i varm hvid/beige nuance med sorte strøg!  Grundet de store formater er fliserne super cool at anvende til brusenicher og bagplade i køkkenet.

Flisen har en specialoverflade “silk”, som bedst kan beskrives som en overflade, der ligger imellem mat og poleret. Virkelig flot og autentisk! Dertil kan fliserne også fås i blankpoleret overflade (forespørg om pris).

Fliserne har en naturlig variation fra flise til flise – nøjagtig som ægte natursten. Fordelen er dog at disse keramiske fliser ikke kræver særlig pleje, og tåler alt rengøring og kalkfjerner.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Klasse 4
  • Flisetykkelse: 9 mm (120×278 = 6 mm tykkelse)
  • Overflade: R9
  • Normal leveringstid: Kampagnevarer typisk lagervare. Skal varen skaffes hjem er leveringstiden ca 3 uger. 
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Størrelse

Vejl. pris

Sale

7 x 60 cm (sokkelkant)

129 kr.

59,6 x 59,6 x 0,9 cm

799 kr.

29,7 x 119,5 x 0,9 cm, 59,6 x 119,5 x 0,9 cm

899 kr.

119,4 x 119,4 x 0,9 cm

995 kr.

119,4 x 277,8 x 0,6 cm

3.995 kr.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.