Bold betonlook serie – Gulv og vægflise

149 kr.799 kr.

Med Bold-serien får du et råt og rustikt udtryk i dit hjem. Serien har et naturtro beton-look, der varierer fra flise til flise og giver det fedeste spil i rummet. Du kan vælge mellem 4 realistiske farver, der matcher den nordiske stil helt perfekt.

Serien fås i flere formater, så du kan vælge den, der passer bedst til dit hjem. Desuden er den også keramisk, hvilket gør at fliserne ikke kræver særlig pleje. Du kan derfor let rengøre dem, uden at tage specielle hensyn, da du let kan bruge al rengøring og kalkfjerner.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Retskåret kant
  • Klasse 5, frostsikker
  • Flisetykkelse: 9 mm
  • Overflade: R9
  • Normal leveringstid: 3-4 uger fra ordre
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Størrelse

Farve

Vejl. pris

Sale

7 x 60 cm (sokkelkant)

Nicky, Misty, Irony, Cindy

149 kr.

7 x 75 cm (sokkelkant)

Nicky, Misty, Cindy, Irony

169 kr.

30 x 60 cm

Nicky, Misty, Irony, Cindy

449 kr.

60 x 60 cm

Nicky, Misty, Cindy, Irony

549 kr.

75 x 75 cm

Irony, Cindy, Nicky, Misty

649 kr.

75 x 150 cm, 120 x 120 cm

Nicky, Irony, Cindy, Misty

799 kr.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.