Concrete ASH – 30,4 x 61 cm (16,90 m2)

Original price was: 5.053 kr..Current price is: 2.395 kr..

Budgetserie: Topkvalitet til lave priser

Flot italiensk gulvflise i et råt betonlook. Fliserne har en større variation fra flise til flise – nøjagtig som ægte støbte betonsten. Fordelen er dog at disse keramiske fliser ikke kræver særlig pleje, og tåler alt rengøring og kalkfjerner.

RESTPARTI
13 kasser = 16,90 m2 (Sælges kun samlet / tages ej retur og kan ej suppleres op)
Før 5.053,- inkl. moms
Nu 2.395,- inkl. moms

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Egnet som gulv- og vægflise til alle rum i boligen 
  • Reskåret kant
  • Klasse 4, frostsikker
  • Flisetykkelse: 9,5 mm
  • Overflade: R10
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.