Giovanni – Fritstående badekar – 150×65 – Flere størrelser

14.995 kr.16.995 kr.

Super lækkert fritstående badekar, som er designet og produceret i Italien.

High-end range SUPER WHITE karret er udformet i Cristalplant, som er 100% hvid massiv gennemfarvet. Solid Surface materiale bestående af et højt naturligt mineral- og acrylindhold. Karrene er håndpudset og har en lækker blød overflade, som er enorm let at vedligeholde.

Materialet er absolut topkvalitet, der er en moderne videreudvikling af det kendte brand Corian. Cristalplant er ideelt til badeværelset, hvorfor det også bruges af andre italienske high-end brands som f.eks. Boffi og Antoniolupi.

  • 100% massiv hvid gennemfarvet
  • UV-resistent, hvilket betyder at materialet ikke gulner med tiden.
  • Silkeblød overflade, der er let at vedligeholde
  • Skader kan let udbedres og kan som oftes pudes væk.Det leveres inkl. afløb, bundventil og pudsesvamp. Badekarrets indvendige hjørner af let afrundet, således det er lettere at rengøre, og du må selvfølgelig gerne anvende kalk- fjerner og skurepulver.
-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser