Rammespejl i forskellige størrelser og varianter

2.295 kr.4.795 kr.

Flotte italienske spejle i lækker finish. Spejlene er selvfølgelig egnet til badeværelset, men vil også være elegante i entreen eller soveværelset.

Du kan vælge i mellem to højder (70 og 90 cm) og 7 forskellige længder, samt 2 materialer: pulverlakeret ramme i enten hvid eller sort.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Made in Italy
  • Pulverlakeret ramme
  • Leveringstid: Hvis ej på lager = Ca. 6 uger fra ordre
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Højde

70 cm, 90 cm

Bredde

60 cm, 80 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm

Spejl ramme

Hvid pulverlakeret, Sort pulverlakeret

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.