LAP runde spejle med backlight lys – Flere størrelser

4.095 kr.8.595 kr.

Når du vælger et LAP rundt spejl med LED backlight giver du din indretning en fin detalje, man ikke ser alle steder. Det italiensk-designet spejl har LED belysning langs hele kanten, der giver flot og klassisk look. LED lyset er diskret gemt bag spejlets 10 mm facetkant, og gør det til en afdæmpet, smuk detalje.

Du kan vælge det runde spejl i 6 størrelser – Ø40 cm, Ø60 cm, Ø80 cm, Ø100 cm, Ø120 cm og Ø150 cm.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Made in Italy
  • 10 mm facetkant
  • Skjulte beslag
  • LED backlight stemningsbelysning
  • Leveringstid: Hvis ej på lager = Ca. 6 uger fra ordre
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.