MOVE spejl med LED backlight – 85 x 85 cm

7.949 kr.

Skab et lækkert, moderne udtryk i hjemmet med MOVE spejlet. Når du vælger MOVE kan du påvirke stemningen med en integreret on-off touch knap til LED belysningen, samt justere farvetonen fra 2700K til 6000K. De bløde kanter på spejlet skaber også en afslappet følelse, og passer lige i den skandinaviske stil.

MOVE spejlet er ideel til badeværelset, men kan også let bruges i en entre, walk-in closet eller på teenage-værelset. Kun fantasien sætter grænser.

-
+

Vælg om du ønsker en lampe, hvilken overfalde den skal have og hvor mange

1 × SCARLET LED belysning
Antal og overflade
Beskrivelse
Specifikationer
  • Højde: 85 cm
  • Bredde: 85 cm
  • Dybde: 2,8 cm
  • 2700 – 6000K
  • Leveringstid: 6 uger
  • Skafvare – Ej returbar
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.