SIDE-UP spejl med backlight – Flere størrelser

8.395 kr.15.495 kr.

Når du vælger et SIDE-UP spejl med backlight, giver du din indretning en fin detalje, man ikke ser alle steder. Det italiensk-designet spejl har en top bjælke med ekstra lys, der giver karakter og et moderne touch, og kan hændes både vertikalt og horisontalt. Med et udvalg af to højder og 13 forskellige breder, kan du tilpasse spejlet perfekt hjem til dig.

Ønsker du mere wow-effekt? Du kan tilkøbe en touchknap til tænd/sluk og justering af lysstyrke og farve temperatur, der giver spejlet et ekstra strejf af luksus.

-
+

Vælg om spejlet skal være med eller uden touch knap

1 × Touchknap - SIDE-UP
Touchknap
Beskrivelse
Specifikationer
 • Højde: 70 eller 90 cm
 • Bredde: 60 – 180 cm
 • Tykkelse: 3 cm
 • Leveringstid: 6 uger
 • 3000K eller 4000K top LED lys
 • IP-44 godkendt til vådrum
 • Skafvare: Ej returbar
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

 1. Tilføj varer du ønsker
 2. Udfyld og afsend din ordre til os
 3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
 4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Højde

70 cm, 90 cm

Bredde

60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 135 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm, 180 cm

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.