DUAL LED Touch spejl – Flere størrelser

6.495 kr.11.395 kr.

Når du vælger et DUAL LED Touch spejl, giver du din badeværelsesindretning en ekstra detalje. Det italiensk-designet spejl har nemlig integreret LED backlight langs toppen og bunden, der giver karakter og et moderne touch. Med et udvalg af 7 forskellige breder kan du tilpasse spejlet perfekt hjem til dig. Spejlet har en ON/OFF knap på facaden, hvor du også har mulighed for at skifte lysets farve fra 2700 K – 6000 K.

Ønsker du spejlet, men er ikke interesseret i touch knappen og muligheden for at skifte lysets farve? Så kan du vælge en anden udgave af spejlet her.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Made in Italy
  • Integreret LED belysning i top og bund
  • Satineret glaskant i top og bund
  • Ophængningsbeslag medfølger
  • IP44 godkendt
  • Leveringstid: ca. 6 uger fra ordre
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Højde

70 cm

Bredde

70 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 135 cm, 150 cm, 180 cm

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.