Bundventil med eller uden klikfunktion

Original price was: 598 kr..Current price is: 379 kr..

Fuldend detaljen og tilkøb en bundventil, udformet i samme materiale som vasken – det giver et flot og afdæmpet look. Bundventil er udformet i 100% hvid mat massiv aquatek og tåler alle gængse rengøringsartikler inkl. kalkfjerner og skurepulver. Når overfladen er blevet beskidt af kalk, sæbe og lignende, kan du altid pudse den fin hvid igen.

Vælge i mellem to varianter; én der altid står i åben position eller én der kan lukkes med et klik.

-
+
Beskrivelse
     
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Bundventil

Altid åben, Med klik

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.